Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Twilight

                                                            TWILIGHTw.jpg

                                                     

 

Bella Swan (Kristen Stewart - Pánikszoba) nem számít túl sok izgalomra mikor a hegyek közt megbúvó Forks városkába költözik, míg meg nem ismerkedik a titokzatos és jóképű Edward Cullennel (Robert Pattinson - Harry Potter és a Tűz Serlege), aki sötét titkot rejteget - a fiú ugyanis vámpír. A két világ és a két szív találkozása komoly megpróbáltatás elé állítja Edwardot: nem csupán a benne tomboló vérszomjas ösztönnel, de a környéken megjelenő, Bellára vadászó ellenséges vámpírokkal is meg kell küzdenie. A Stephenie Meyer világsikerű könyvéből készült film sötéten varázslatos tónusban meséli el a tiltott szerelem örök történetét.

Mersz szeretni? Az életed árán is? Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a „mindennapi” csetlések-botlások fenyegetik. Hanem Ő… Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik… Az alkonyat című kötetet több mint 5,5 millió példányban adták már el eddig, 30 hete vezeti a New York Times bestseller listáját. A könyv igazi kulturális jelenség, melynek jelentős rajongói tábora kíváncsian várja a filmváltozatot. Az eddig húsz nyelvre lefordított regény számos díjjal dicsekedhet, többek között a New York Times és a Teen People szerkesztői ajánlójával, A Publishers Weekly az év legjobb könyvének választotta, az Amazon az évtized eddigi legjobbjának, az Amerikai Könyvtárosok Szövetsége pedig beválasztotta a legjobb tíz, fiataloknak és alkalmi olvasóknak szóló irodalmi mű közé.

A szerzőről:

Hivatalosan még egy szó sem jelent meg tőle magyarul, de már nálunk is kultusza van, ahogy néhány éve a világ minden táján. A neten szaporodnak a Stephenie Meyer rajongói oldalak. Az amerikai írónő népszerűsége hollywoodi sztárokéval vetekszik. És nem méltánytalanul. Meyer minden kétséget kizáróan egy eredeti hangú író, friss, briliáns stílusú író, aki Twilight (Alkonyat) című regényével üstökösként robbant be az amerikai irodalmi elitbe úgy, hogy közben tinédzserek és felnőttek millióit hódította meg.

A sikerszéria folytatódott, az Alkonyatot hamarosan követte a második rész, a New Moon, majd az Eclipse címet viselő harmadik kötet. A könyvsorozat negyedik része - Breaking Dawn - idén augusztusban jelent meg Amerikában. Főhősei Bella Swan, az érzékeny, zárkózott 17 éves középiskolás lány, és osztálytársa, a csöppet sem hétköznapi Edward Cullen. Súlyos, sötét titkok veszik körül a fiút, melyeknek árnyéka eléri a lányt is, amikor egymásba szeretnek, az örökösen esőben ázó kisvárosban. Egy csipetnyi a Hegylakóból, némi Rooswell-i melankólia, kaland, romantika, fantasy elemekkel spékelve, remek karakterek, árnyalt viszonyok, sok-sok eredetiséggel és humorral fűszerezve.

 

 

twilight.jpg

 

 

 

 

 

 

 

                            TWILIGHT

 

t.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        BELLA & EDWARD

 

w.jpg

 

 

 

 

 

 

 

                          köcce hogy megnézted!!!!!!!!!

 

 

Újabb képek jelentek meg a Hajnalhasadás forgatásáról

Ugye már mindenki nagyon várja, hogy 2011. november 18-án megnézhesse a Hajnalhasadás első részét? A forgatások még nagyban zajlanak, és a napokban felkerült az internetre egy sorozat újabb kép Robert Pattinsonról és Kristen Stewartról.

A brazíliai forgatásról kerültek már ki fényképek, ezúttal pedig újak jelentek meg: Rob és Kristen a strandon vannak, mindketten a homokban térdelnek, beszélgetnek, majd csókolóznak. Párszor meg kellett ismételni a jelenetet, míg végül elsétálhattak a helyszínről.

Kristen a fürdőruhája felett egy kék pilcsit viselt, Pattinson pedig fehér pólóban és rövidnadrágban feszített a strandon. Azt le kell szögeznünk, hogy ezek nem számítanak hivatalos képeknek – a múlt hónapban megjelent fotók viszont teljes mértékben azok.

A Hajnalhasadás első és második részét Bill Condon rendezi. A második rész 2012 novemberére várható.

Kristen Stewart még nem találkozott filmbéli lányával

Az Alkonyat Bellája, Kristen Stewart még nem ismeri a lányát.

„Ez olyan furcsán hangzik.” – mondta Stewart az MTV-nek.

Hát, így mennek a dolgok Hollywoodban. A Hajnalhasadás forgatása még nem kezdődött meg, így a színésznő még nem találkozott a Renesmee-t alakító, 9 éves Mackenzie Foyjal.

A rendező, Bill Condon meg van győződve arról, hogy az ifjú színésznő tökéletes gyermeke lesz Bellának és Edwardnak.

„Bill azt mondta nekem, hogy várjak, amíg meg nem látom a kislányt. Ha Robbal közös gyerekünk lenne, olyan lenne, mint Mackenzie.” – mesélte Kristen.

A másik nagyon fontos eleme az utolsó részeknek: Bella és Edward esküvője. És bár még nem volt meg az esküvői ruha kiválasztása, azt viszont hozzátette, hogy nagyon fontos a ruhakérdés.

„Őszintén, a ruha nagyon nagy dolog, úgy értem, hogy fontos döntés. Nekem csak kis szavazati jogom van, leginkább az írónőtől, Stephenie Meyertől függ. Nem tudom, hogy ő milyet szeretne, de biztos vagyok benne, hogy csodás lesz.”

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 28365
Hónap: 170
Nap: 5